OM OSS

På anrika Nifsta Gård öppnar för första gången Stockholm Seminstation upp portarna för en avelssäsong 2018!

Vi kan stolt presentera en imponerande kollektion från några av Europas bästa hingstar, både Grand Prix-stjärnor och yngre supertalanger! Oerhört glädjande är att vi kan erbjuda två mycket spännande "hemma hingstar" i Silvermines Cruising och Cascari som kommer stå LIVE hos oss!

Välkommen till oss med ditt sto, vi kommer göra allt för att "ni" ska bli med föl!
 

STOCKHOLM SEMINSTATION

Nifsta Gård, en vackert belägen rosslagsgård i Gottrörasocken som enl. sägnen på 1800-talet var hingstdepå för Kungens Livgarde.
2016 förvärvades Nifsta av familjen Eriksson som blåste nytt liv i gården genom att renovera de gamla stallarna, bygga nytt ridhus, utebanor, anlägga hagar och utveckla landskapet. Nifsta är omgivet av en vacker natur i ett öppet landskap med omringande skog och är idag en fulländad anläggning för både sporthästar och uppfödning av unga talanger.

Nästan 200 år senare, öppnar Stockholm Seminstation upp portarna på gården och för således historien om Nifsta som hingsstation vidare.
 

teamET

Linda Eriksson

Linda Eriksson

Linda är avelsrådgivare och ansvarig för hingstarna på Stockholm Seminstation. Hon har lång erfarenhet av både tävling och uppfödning och utbildat många unga förmågor till Grand Prix-nivå.
...
Visa mer
Giovanna Scarpa

Giovanna Scarpa

Giovanna är veterinär och kommer från Italien. Hon började sin karriär hos Paul Schockemöhle i Tyskland. Därefter har hon arbetat med semin i Argentina, Österike och Sverige.
...
Visa mer
Inger Eriksson

Inger Eriksson

Inger är coordinator på Stockholm Seminstation och ser till att alla papper, regelverk och bokningar sköts på ett korrekt sätt.
...
Visa mer
© 2018. This website was proudly made by EquiPromotion. Developed by Norgesdesign. Read about our privacy policy and use of cookies