Diabeau vd Heffinck

Short facts:
Name: Diabeau vd Heffinck
Sire: Clinton
Damsire: Skippy II
DOB: 2003
Height: 168
Colour: Grey
Last updated  05.02.2021

"Förenar ädelhet, ridbarhet, försiktighet och superteknik"

 About

Diabeau är son till den legendariska Clinton. Han har själv flera fina avkommor i sporten och godkända söner. Redan som fyraåring var Diabeau i topp i sin årskull och mycket framgångsrik i i så väl fyra- och femårsklasser i Belgien. 
Som femåring var Diabeau bland annat totalsegrare i BWPs hingstserie och finalist vid Unghäst-VM i Zangersheide, samt segrare i Hingstklassen i Roosentahl i Holland.
Även som sexåring vann Diabeau BWPs hingstserie och var trea i Hingstchampionatet i Moorseele och avslutade året med att vinna sexårsklassen vid världscupmeetinget i Mechelen.

Som sjuåring fortsatte framgångarna med att ta hem titeln som BWPs bästa tävlingshingst i sin åldersgrupp. Han var även tvåa i Belgiska unghäst championatet för sjuåringar och tvåa i sjuårsklassen vid World cup tävlingarna i Mechelen. Diabeau har följt upp unghästframgångarna och har från åttaårs ålder framgångsrikt tävlat vidare upp i internationell 160 hoppning med många placeringar och vinster.

 Conditions

Tillgänglig på fryst semin (FAI).

Språngavgift: 3500 kr
90 dgr dräktighetsavg: 8000 kr 
Pris är exkl. moms och övriga avgifter. 

 Pedigree

Diabeau vd Heffinck
The pedigree of Diabeau vd Heffinck

 Approvals

BWP, SF, SWB En-sto licens

 Videos

 
© 2021. This website was proudly made by EquiPromotion. Developed by Norgesdesign. Read about our privacy policy and use of cookies