Sponsorer

Guinness vinner "Next Champion"-klassen under Sweden International Horse Show!

Bertram och Guinness hade en lysande helg i Stockholm och Friends Arena då de på Torsdagen kom 2:a i uppvärmingsklassen för att sedan slå till och vinna finalen i den 7-åriga klassen "Next Champion"
Published  23.12.2018
Om Guinness:

Guinness är en fantastisk ung hingst med en otrolig hoppförmåga och supersnabba reflexer. Hans kapacitet verkar vara oändlig. Han har ett kraftig avstamp med så mkt power att inget hinder känns för stort, samtidigt är han försiktig och modig. Guinness är även en underbar individ att handskas med, alltid glad, vänlig och försöker alltid göra sitt bästa. Han är en mycket atletisk och spänstig ”gummiboll” som spås en lysande framtid. 
Han utmärker sig även på de internationella arenorna ute i Europa där han i Februari 2018 kom 5:a i Young Sires Masters under Världscuptävlingarna i Bordeaux. Han vann överlägset under de internationella tävlingarna i Lier, Belgien och avslutade säsongen med att visa upp sig för den svenska publiken genom att vinna "Next Champion"-finalen på Friends Arena under Sweden International Horse Show. 

Genom hans utomordentliga egenskaper och imponerande stamtavla, tippas han att bli Bertram Allens nästa stjärna.
© 2023. This website was proudly made by EquiPromotion. Developed by Norgesdesign. Read about our privacy policy and use of cookies