Sponsorer

Nytt år, nya möjligheter!

2022 var året som präglade oss och vår omvärld med kriget i Ukraina i fokus och dess påverkan på vårat samhälle med inflation, elkriser och räntehöjningar som påföljd. Men i detta mörker fann vi också ljusglimtar!
Published  16.01.2023
Bara för att nämna några, men som vi tycker borde få en liten textrad: 

KOMPLOT BLUE tog steget ut på den internationella scenen och visade sin stora kapacitet med många fina rundor och placeringar i 7/8-års klasser ute i Europa. Han avslutade sin säsong med ett godkännande i Belgiska Zangershiede efter att ha visat upp sin stora kapacitet och höga ridbarhet för domarkåren. Ett kvitto på att dem, precis som vi, tror på honom och hans potential! 

TENOR DU GUE fick sin första fölårgång och WOW vilken hög lägsta nivå det visade sig vara på dem. Han hamnade på SWB's Topplista (5a) över de mest framgångsrika hingstarna baserat på bedömda föl 2022.
Vinnaren av RIKSFÖL på Strömsholm blev Zion, efter Tenor du Gue. 
Tenor har även hög fertilitet med sina 90% dräktighet 2022! 

CARACAS, en modern topphingst utöver det vanliga med otaliga framgångar i sporten togs varmt emot av stoägarna och hamnade på andra plats över de mest anlitade hingstarna i Sverige 2022! Vi är stolta att kunna erbjuda det bästa till våra fantastiska stoägare, tackar ödmjukast för förtroendet ni visar oss. Tack. 

KJENTO, ett ungt dressyrfenomen knep Guldet på Unghäst-VM även 2022 och kan därmed titulera sig dubbel Världsmästare! Han spås en lysande framtid och har även visat sig förvärva sig fint i aveln med högt bedömda föl även i Sverige. 

GLAMOURDALE, ja vad säger man, en senstation i dressyrvärlden. Han har för evigt skrivit in sig i historieböckerna då han skapade rubriker på VM i Herning med sina DUBBLA VM-GULD med Lottie Fry i sadeln. Denna framgångssaga har bara börjat. 

Med detta i bagaget vill vi önska er alla en God Fortsättning på det nya året med hopp om fler ljusglimtar, framtidstro och kärlek till våra underbara hästar. 
Vi kommer i år utveckla på hingstsidan med flera mkt spännande hingstar. Med anledning av detta har vi inte möjlighet att ta emot ston till vår seminstation utan hänvisar till vår samarbetspartner Myrsjö Gård. Mer info kommer inom kort. 
Sperma skickar vi som vanligt över hela Sverige. 

Allt gott och välkommna 2023!
© 2023. This website was proudly made by EquiPromotion. Developed by Norgesdesign. Read about our privacy policy and use of cookies