OM OSS

På anrika Nifsta Gård öppnade för första gången Stockholm Seminstation upp portarna för en avelssäsong 2018. Efter en mycket lyckosam start med särledes hög dräktighet både på färsk och fryst semin har arbetet fortskridit mkt lyckosamt under flera år.

Vi har även etablerat oss på hingstsidan och har valt att säsongen 2023 satsa helhjärtat på våra killar varför vi INTE kommer ta emot ston denna säsong. 
Våra fantastiska stoägare hänvisas till vår samarbetspartner Myrjö Gård utanför Uppsala istället. 

Nu väntar en mkt spännande säsong med fokus på våra hingstar. Vi har hingstar för alla ston, så varmt välkomna till vårat hingstprogram 2023! 

Med vänlig hälsning
Linda och Paddy  

STOCKHOLM SEMINSTATION

Nifsta Gård, en vackert belägen roslagsgård i Gottrörasocken som enligt sägnen på 1800-talet var hingstdepå för Kungens Livgarde.
2016 förvärvades Nifsta av familjen Eriksson som blåste nytt liv i gården genom att renovera de gamla stallarna, bygga nytt ridhus, utebanor, anlägga hagar och utveckla landskapet. Nifsta är omgivet av en vacker natur i ett öppet landskap med omringande skog och är idag en fulländad anläggning för både sporthästar och uppfödning av unga talanger.

Nästan 200 år senare, öppnar Stockholm Seminstation upp portarna på gården och för således historien om Nifsta som hingsstation vidare.
 

teamET

Paddy Looney

Paddy Looney

Vd och marknadsansvarig
...
Visa mer
Linda Eriksson

Linda Eriksson

Linda är avelsrådgivare och ansvarig för hingstarna på Stockholm Seminstation. Hon har lång erfarenhet av både tävling och uppfödning och utbildat många unga förmågor till Grand Prix-nivå. Linda har utbildat hästar åt bla Alexander Zetterman, Michael Whitacker och Bertam Allen. 
...
Visa mer
© 2021. This website was proudly made by EquiPromotion. Developed by Norgesdesign. Read about our privacy policy and use of cookies