ERREPLUS SADLAR
Linda är utbildad sadelutprovare genom Erreplus i Italien. En sadelutprovning sker genom väl beprövade metoder och med rätt utrustning. Vi mäter in din häst men även dig som ryttare för att så långt som möjligt nå en perfekt match.
Sadeln är en av hästens viktigaste utrustningsdetaljer. För att undvika obehag och skader måste sadelns utformning vara anpassad till hästen och dess kroppsbyggnad. Den ska dessutom passa ryttaren oavsett om du är lång eller kort, har breda eller smala höfter, är stor eller liten i sitsen osv.

Med rätt utformad sadel skapar du förutsättningar för att hästen skall arbeta och bära sig på ett korrekt sätt, men även för att du som ryttare skall sitta i balans och kunna inverka på ett optimalt sätt måste sadeln vara bekväm och funktionell. 

Erreplus är ett Italienskt Sadelmärke i världsklass. De har en ny revolutionerade bom som är mer öppen i framvalvet och tillåter därmed hästen att ha en större rörelsefrihet. Muskler i bog och tornutskott kan fritt jobba under sadeln utan att störas. Sadelns midja är smalare vilken gör att man kommer nära hästen med en suvären close contact känsla. Den kan även förhindra att sadeln glider bakåt. 

Alla Erreplus Sadlar går att få med båda korta paneler (SL) och långa (standard vanliga). Erreplus-sadeln är stoppad med siliconbehandlad syntetull som formar sig efter hur din häst ser ut idag. Bommen är omvärmningsbar vilket enkelt justeras om din häst ändras över tid eller om en ny häst kommer in i stallet. Knästöden går att få i olika storlekar. Vill man kan man även göra sin nya sadel custom made! Vi har ett stort utbud av olika färger när det kommer till tex piping, sömmar och namnskyltar. 

Vi har både Hopp och Dressyrmodeller hemma. Vill man testrida i sadlarna kan man göra detta i lugn och ro i vårat stora moderna ridhus.
Kontakta Linda för mer info och sadelutprovning. 

Vi erbjuder även omvärmning av din bom även på andra märken. Kontakta oss om du behöver göra din bom bredare eller smalare. 


Priser:
Sadelutprovning 1500 kr inkl moms. 20 % rabatt ges vid köp av sadel. 

Ändring av bom 1350 kr inkl moms.

Sadelkoll av egen sadel (Vi kollar om sadeln passar hästen/ryttaren) 800 kr inkl moms. 

Vid resor tillkommer milersättning, 40 kr/milen. Debiteras kunden. 


Sadelmodeller, se nedan: 


Erreplus JF Hoppsadel 
Pris: 36.000 Inkl moms © 2021. This website was proudly made by EquiPromotion. Developed by Norgesdesign. Read about our privacy policy and use of cookies