Sponsorer

Stockholm Seminstation ingår samarbete med Tullstorp Dressage Stable!

Stockholms Seminstation kan glatt meddela vårt nya samarbete med Tullstorp Dressage Stable, ägt av Jan och Catharina Brink.
Published  31.01.2018
Tullstorp har länge varit i centrum för sin excellens av att prodcurera hästar i världsklass. Som en av Sveriges mest framgångsrika dressyrryttare och tränare har Jan Brink en stor erfarenhet av att identifiera både sport och avelshingstar för den absoluta toppen.

Genom att dela vårt engagemang att hela tiden sträva efter att förbättra svensk hästavel arbetar Stockholms Seminstation nära Tullstorp för att erbjuda seminhantering och inseminationstjänster för deras hingstprogram. (http://tullstorp.nu/hingstprogram-2016/)

Vi tycker att det är väldigt positivt för uppfödare i vår region och kommer medföra att det blir enklare för stoägarna att ta emot semin även från hingstar tillgängliga längre bort i landet och även utanför Sveriges gränser. 

Vårt engagerade och specialiserade team av veterinär- och AI-tekniker kommer att bo och leva på plats på vår seminstation 24/7 så att vi kan erbjuda en hög service av reproduktionstjänster för ditt sto. Vi arbetar med den senaste tekniken inom seminhantering och insemination.

Det är aldrig för tidigt att planera sin avel, val av hingt mm. Vi hjälper gärna stoägare att svara på frågor och funderingar samt vilka förberedelser som kan vara bra att tänka på inför den kommande avelssäsongen 2018.

Välkommen till Stockholm Semin avelssäsongen 2018!
© 2023. This website was proudly made by EquiPromotion. Developed by Norgesdesign. Read about our privacy policy and use of cookies